Monday, July 27, 2009

it is a silent day ~ aku rindu kamu semua



nor shafiqah fadzil (2000) ~ mane nak lupe name yang banyak sangat kenangan ni..di mana
kamu berada moga kamu bahagia..andai takdir memang kite tak boleh bertemu di dunia..kite bertemu di syurga..insyaallah..
fiza (2000)~ lembut dan periang. aku takkan lupa
dalila (2000)~ ketabahan kau aku kagumi sgt2
sue (2000)~ enjoy
ain osman (2000) ~ pun takkan aku lupa
qurratu ain (2003)~ terima kasih atas persahabatan yg sgt sgt suci..menghargai dan dihargai
fira(2003) ~ terima kasih menjaga aku waktu aku sakit dan susah..maaf atas salah silap..
ain jeffrie (2005)~ teramat rindu waktu bersama..
seri hani (2005)~ walau sekejap kita bersama diharap persahabatan kekal selamanya
nabila abdul (2006)~ moga persahabatan tak terhenti di situ
jaslina (2007)~ manusia sempoi yg paling aku suka
nadia yussof(2009) ~ persahabatan kita adalah takdir dan rahmat..rindu!
wanie manja (2009)~ perjuangan kita belum selesai..

aku rindu korang semua..ade yang masih ingat aku dan ade yg belum tentu masih ingat kt aku..kenangan kita xkn aku lupa..susah senang kite pernah harunginya bersama..doa aku agar korang semua bahagia dunia akhirat!!

1 comments:

Seri said...

hey..miss you too.. my dear.. ~