Sunday, July 19, 2009

berharga atau bernilai?

ape ekk beza 2 perkataan ni..bagi aku la..same je kowt..cuma ape yg bernilai dan berharga tu xsemestinye dari sudut mahal atau tidak...yg selalu dipentingkan nilai sentimental sesuatu benda tu...nape aku wat post gini eh..aku pon taktau...blur je weekend2 cmni..ni aku nk share brg2 yang aku sayang nih..

buku note nih lame da aku simpan..mcm2 criter ade..huhu













pencil case nih pulak time aku mule2 masuk college dulu...(x pnah cuci)haha












laptop ni walaupun berat tp aku sayanggg bangat..abah aku bg wat suprise (utk adik aku)..tp aku yg amek..haha











ni plak comforter yg da berzaman aku pakai..xley tdo lena tanpa benda ni..die ikut aku ke kl,mlake,jb,perak..












ni name die cik mashimashi yg salu aku pijak2..cayang dieh...tgk la tu..baik je mate die pejam..pengsan agaknye











haha ini jelah yg aku nk share..cm byk warne pink kn?..bukan obses okey...kebetolan kowt..haha..daa

2 comments:

ANDA MUSYKIL????!!!??? said...

aik sheera mcm nk jual brg jer...
hehehehe...
tp sesungguhnyer pink 2 mnarik...
hahahaha...
sbb 2 slalu kbtuln jer...
kn2...

aya said...

btoi3x wanie..nih br 2/10..huhu..